SPARXPRES - SPARNORD

 

  • 10 MDR RENTE OG GEBYRFRI
  • 1 ÅRS RENTEFRI MED GEBYR
  • LAVRENTE LÅN, 0,99% RENTE

10 Mdr. RENTE & GEBYRFRI : 

til alle former for varekøb hos os,

på ikke nedsatte vare,

med små gode tilbagebetalings betingelser.

( 0 Renter & 0 Gebyr )

1 Års RENTEFRI MED GEBYR : 

til alle former for varekøb hos os,

med små gode tilbagebetalings betingelser.

 

( 0 Renter med Gebyr )

LAVRENTELÅN :

til alle former for varekøb hos os,

med små gode tilbagebetalings betingelser.

 

( 0,99% Rente, Løbetid 12 - 72 mdr )

 

Har du brug for finansering til alle former for varekøb hos os, har vi sammen med vores Samarbejdspartner Sparxpres har vi fået rigtig gode muligheder for forbrugslån til vores kunder til små gode tilbagebetalings betingelser.

FORBRUGSLÅN. Lån penge under ordnede forhold. Hurtigt og nemt. Du skal blot udfylde ansøgningen og pengene overføres til din konto. SPARXPRES blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til.

Beløb: 5.000 - 50.000

Låneperiode: 1-5 år

Vilkår: Fyldt 18 år. Ikke i RKI. Årsindtægt mindst 125.000 kr.

SPARXPRES

SPARXPRES er et af de nyere online lånetilbud til danskerne. Her kan du låne op til 50.000 kr. Du får svar på din ansøgning i løbet af 30 minutter i deres åbningstid. Hvis du skulle få afslag på din låneansøgning, så kan det være at SPARXPRES kommer tilbage med et lånealternativ, så du for eksempel kan låne lidt mindre end du ansøgte.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag lånet bliver udbetalt. Du har også mulighed for at tegne en økonomisikring af dit lån. Den vil sørge for dine afdrag, såfremt du rammes af længerevarende ledighed eller sygdom.

Hvem ejer SPARXPRES?

Sparxpres er ejet af Spar Nord. Spar Nord har 90 filialer i Danmark. Sparxpres har fokuseret på lån til private siden 1985. Vores brugere har tjekket SPARXPRES ud. Se, hvordan de bliver bedømt og hvordan de er sammenlignet med andre lånetilbud, banker og kreditselskaber.

Hvis du ønsker at ansøge om et SPARXPRES lån, så klik på ansøgningsknappen øverst. Såfremt der ikke er en knap, så har vi ikke direkte link til SPARXPRES' online låneansøgning pt. Du kan så enten besøge onkelbob.dk eller se, hvilke andre muligheder du har for et online lån.

Se andre online lån:

Gå tilbage til forsiden, hvor du kan klikke dig til låneoversigterne ved at vælge lånekategori øverst på siden. På listen over lån kan du vælge det lån, der bedst opfylder dine krav. Tryk på ansøgningsknappen og bliv stillet direkte til låneudbyderens låneansøgning. Afvent svar, hvilket som regel sker samme dag. Du kan også søge i vores forum eller på hjemmesiden om der skulle være brugere der har debattere om SPARXPRES eller selv starte et emne op, hvis du vil have yderligere vurderinger.

Lån penge hos SPARXPRES eller et af de lånetilbud som du finder på låneoversigterne og klik på ansøgningsknappen, så du bliver stillet det rigtige sted hen hos banken eller kreditselskabet.

Adresse: SPARXPRES, Adelgade 8, 7800 Skive

Lån nu