MOUNTAIN BIKES - ( MTB ) 26", 27,5", 28"

- VI ER TIL AT HANDLE MED, OG HAR ALTID ET GOD TILBUD TIL DIG

 

HUSK ! VI GIVER OP TIL  2000 KR. I BYTTE MED DIN GAMLE CYKEL / EL CYKEL VED KØB AF NY  CYKEL !


RENO 26" MTB, Altus 21 Gear
RENO 26" MTB, Altus 21 Gear
Varenr. 553021

 

3.799,00 DKK

Info | Bestilling
TIMBUK 27,5" MTB, NEXUS 7 RB
TIMBUK 27,5" MTB, NEXUS 7 RB
Varenr. 550219

 

4.299,00 DKK

Info | Bestilling
TIMBUK 27,5" MTB, NEXUS 7 RB
TIMBUK 27,5" MTB, NEXUS 7 RB
Varenr. 550221

 

4.299,00 DKK

Info | Bestilling

MTB, Mountain Bikes eller Mountainbikes

- kært barn har mange navne

 
Vore kære børn. Vi vil gøre alt for, at de har det godt i hverdagen. Lad os derfor hjælpe dem til, at de også om 30 år, har et godt helbred. Det er nu, at vi skal lægge stilen for børnene.
 
Det er vigtigt for os, som forældre, at vi hjælper vore børn lidt væk fra computere, Nintendo-spil og fjernsyn - alt det, som de fleste børn får hverdagen til at gå med. Vi er, som ansvarlige forældre, nødt til også, at lade børnene få motion og socialt samvær.
 
MTB, Mountainbike cyklen er den mest populære cykel til aktive drenge og aktive piger. MTB, Mountain bike cyklen er til de børn, der sætter pris på en aktiv fritid. Mountain bikes er for de drenge og piger, der i hverdagen ønsker motion på mountain bikes. MTB, Mountain bikes er ligeledes for de børn, der ikke kaldes "stillesidende børn". En MTB, mountain bike er basis for den daglige motion og socialt samvær - det, som alle børn har brug for. Det værste er, at det er de færreste børn, der selv ved det. Det allerværste er, at de fleste forældre ved det - men de gør ikke noget ved det!
 

Den daglige kamp med børnene - tidsforbruget ved computeren

Der er ingen tvivl om, at børn har brug for computeren. Det er, i arbejdsmæssig sammenhæng, jo børnenes fremtid. Børn skal i dag lære at bruge edb! Det er i dagens Danmark et 'must', at vore børn kan arbejde med computere, når de forlader skolen, og når de senere skal have et fornuftigt job. Børnene bruger computere til skoleopgaver, når de spiller og 'chatter' med venner og veninder. Inden længe har computeren også overtaget telefonien. 
 
Den manglende faktor i det hele er, at vi, som forældre helst ser, at vore børn rører sig noget mere og, at de opretholder den sociale kontakt - at de mødes med vennerne.
Det er blandt andet her, at en MTB, Mountain Bike kan hjælpe.
 
Skal vi gøre noget godt for vore børn, så skal de have motion og social kontakt.
   

BYT TIL NYT   HUSK !!  FACykler giver en god pris for din gamle cykel.

 

Husk ! der tages forbehold for udsolgte varer, størrelser, samt farveangivelser og pris ændringer.